Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

KIPPONIT

KIPPONIT | KYLÄ & SATUMETSÄRETKI

Created with Sketch.

Moikka ja tervetuloa tutustumaan meihin, Kipponeihin!

Lisäämme kuvia meistä, Kipponeista avajaispäivän jälkeen. Tulethan sinäkin avajaisiin tutustumaan meihin, Kipponeihin sunnuntaina 2.12.2018 klo 11:00-18:00!

Pottonen ja Höppönen

Ilman Pottosta ja Höppöstä ei Kipponit Kylää olisi edes olemassa! Nämä vitsikkäät veljekset rakastavat pilailua ja höpöttämistä! Mistä tulee nimi Kipponit ja miten Pottonen ja Höppönen liittyvät kylän syntyyn?

Jos haluat kuulla lisää näiden pöhköjen veljesten seikkailuista, niin Pottosen ja Höppösen, sekä muiden Kipponien tarinat löydät ”Kipponit – Matka kotikylään” –satukirjasta. Kirjan voi tilata alla tilauslomakkeella, sähköpostilla info@kipponit.fi tai puhelimitse numerosta +358 40 842 5702.. Katso lisää sivulta Kipponi-kirja.

Kutteri Kultakenkä

Kilisee, kilisee kulkunen… Jaksaisitko sinä kuunnella joululauluja myös kesällä? Kutteri Kultakenkäpä jaksaa. Ja vieläpä vuoden jokaisena päivänä! Kutterin tarina onkin aika erikoinen. Voisi luulla, että kutteri on kotoisin Rovaniemeltä joulupukin maasta, mutta ehei, hän tulee hyvin kaukaa!

Jos haluat kuulla lisää Kutteri Kultakengän matkasta Kipponit Kylään, niin Kutterin ja muiden Kipponien tarinat löydät ”Kipponit – Matka kotikylään” –satukirjasta.

Letti

Tämä pieni Kipponi rakastaa letittää kilpahevosten harjoja. Letillä onkin Kipponi-kylässä oma kampaamo! Uskaltaisitko sinä istua Letin kampaamotuoliin?

Jos haluat kuulla miksi Letti halusi perustaa oman kampaamon ja mistä hän on Kipponi-kylään saapunut, niin Letin ja muiden Kipponien tarinat löydät ”Kipponit – Matka kotikylään” satukirjasta.

Pikku-Siipi

Yksi kukka, kaksi kukkaa, eipäs kun SATA kukkaa! Kukkia ei voi koskaan olla liikaa Pikku-Siiven puutarhassa, koska silloin perhosilla on hyvä olla! Ja kun perhosilla on hyvä olla, niin myös Pikku-Siivellä on hyvä olla. Pikku-Siipi haaveilee, että oppisi itsekin vielä joskus lentämään. Minnehän Pikku-Siipi lentäisi, jos voisi?

Jos haluat kuulla mistä Pikku-Siiven ihastus perhosiin ja kukkiin on peräisin ja kenen kanssa hän Kipponi-kylään saapui, niin Pikku-Siiven ja muiden Kipponien tarinat löydät ”Kipponit – Matka kotikylään” –satukirjasta.

Takku

Takulla on Kipponit Kylässä oma taikamökki, missä hän keittelee mitä erikoisempia taikaliemiä. Tule auttamaan Takkua kehittelemään uusia taikaliemiä ja lemmenrohtoja!

Jos haluat kuulla minkä erikoisen matkan päätteeksi Takku päätyi Kipponi-kylään ja mistä Takun innostus taikaliemiin on syntynyt, niin Takun ja muiden Kipponien tarinat löydät ”Kipponit – Matka kotikylään” –satukirjasta.

 

Kipponien tarinat löydät ”Kipponit – Matka kotikylään” –satukirjasta. Kirjan voi tilata alla tilauslomakkeella, sähköpostilla info@kipponit.fi tai puhelimitse numerosta +358 40 842 5702.. Katso lisää sivulta Kipponi-kirja.