Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

KIPPONIES

KIPPONIES | VILLAGE & FAIRYTALE FOREST

Created with Sketch.

Moikka ja tervetuloa tutustumaan meihin, Kipponeihin!

Pottonen and Höppönen

Without Potto and Höppö, Kipponit Village would not even exist! These funny brothers love to joke and talk! Where does the name Kipponies come from and how do Pottonen and Höppönen relate to the birth of the village?

 

 

 

Cutter Gold Shoe

Kilisee, kilisee kulkunen… Jaksaisitko sinä kuunnella joululauluja myös kesällä? Kutteri Kultakenkäpä jaksaa. Ja vieläpä vuoden jokaisena päivänä! Kutterin tarina onkin aika erikoinen. Voisi luulla, että kutteri on kotoisin Rovaniemeltä joulupukin maasta, mutta ehei, hän tulee paljon paljon kauempaa!

 

 

 

 

 

 

Braid

Tämä pieni Kipponi rakastaa letittää kilpahevosten harjoja. Letillä onkin Kipponi-kylässä oma kampaamo! Uskaltaisitko sinä istua Letin kampaamotuoliin?

 

 

 

 

Little Wing

Yksi kukka, kaksi kukkaa, eipäs kun SATA kukkaa! Kukkia ei voi koskaan olla liikaa Pikku-Siiven puutarhassa, koska silloin perhosilla on hyvä olla! Ja kun perhosilla on hyvä olla, niin myös Pikku-Siivellä on hyvä olla. Pikku-Siipi haaveilee, että oppisi itsekin vielä joskus lentämään. Minnehän Pikku-Siipi lentäisi, jos voisi?

 

 

 

Takku

Takku has her own magic cottage in Kippony Village, where she cooks the most special magic broth. Come and help Takku develop new magic broths and favorite herbs!

 

 

 

 

 

Jos haluat kuulla lisää, miksi Kipponit ovat sellaisia kun ovat, mistä kaikki Kipponit ovat kylään saapuneet ja mitä kaikkea heille on sitä ennen tapahtunut, niin Kipponien hauskat tarinat löydät ”Kipponit – Matka kotikylään” –satukirjasta. Kirjan voi tilata alla tilauslomakkeella, sähköpostilla info@kipponit.fi tai puhelimitse numerosta +358 40 842 5702.. Katso lisää sivulta Kipponi-kirja.