Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

KIPPONIT

KIPPONIT | KYLÄ & SATUMETSÄRETKI

Created with Sketch.

Moikka ja tervetuloa tutustumaan meihin, Kipponeihin!

Pottonen ja Höppönen

Ilman Pottosta ja Höppöstä ei Kipponit Kylää olisi edes olemassa! Nämä vitsikkäät veljekset rakastavat pilailua ja höpöttämistä! Mistä tulee nimi Kipponit ja miten Pottonen ja Höppönen liittyvät kylän syntyyn?

 

 

 

Kutteri Kultakenkä

Kilisee, kilisee kulkunen… Jaksaisitko sinä kuunnella joululauluja myös kesällä? Kutteri Kultakenkäpä jaksaa. Ja vieläpä vuoden jokaisena päivänä! Kutterin tarina onkin aika erikoinen. Voisi luulla, että kutteri on kotoisin Rovaniemeltä joulupukin maasta, mutta ehei, hän tulee paljon paljon kauempaa!

 

 

 

 

 

 

Letti

Tämä pieni Kipponi rakastaa letittää kilpahevosten harjoja. Letillä onkin Kipponi-kylässä oma kampaamo! Uskaltaisitko sinä istua Letin kampaamotuoliin?

 

 

 

 

Pikku-Siipi

Yksi kukka, kaksi kukkaa, eipäs kun SATA kukkaa! Kukkia ei voi koskaan olla liikaa Pikku-Siiven puutarhassa, koska silloin perhosilla on hyvä olla! Ja kun perhosilla on hyvä olla, niin myös Pikku-Siivellä on hyvä olla. Pikku-Siipi haaveilee, että oppisi itsekin vielä joskus lentämään. Minnehän Pikku-Siipi lentäisi, jos voisi?

 

 

 

Takku

Takulla on Kipponit Kylässä oma taikamökki, missä hän keittelee mitä erikoisempia taikaliemiä. Tule auttamaan Takkua kehittelemään uusia taikaliemiä ja lemmenrohtoja!

 

 

 

 

 

Jos haluat kuulla lisää, miksi Kipponit ovat sellaisia kun ovat, mistä kaikki Kipponit ovat kylään saapuneet ja mitä kaikkea heille on sitä ennen tapahtunut, niin Kipponien hauskat tarinat löydät ”Kipponit – Matka kotikylään” –satukirjasta. Kirjan voi tilata alla tilauslomakkeella, sähköpostilla info@kipponit.fi tai puhelimitse numerosta +358 40 842 5702.. Katso lisää sivulta Kipponi-kirja.