Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

KIPPONIT KIRJA ja KORTIT

KIPPONIT | KYLÄ & SATUMETSÄRETKI

Created with Sketch.

”Kipponit – Matka kotikylään” on ensimmäinen tarina Kipponit Kylästä.

Miten Kipponit Kylä on syntynyt? Mistä Kipponit ovat sinne saapuneet? Miksi Kutteri Kultakenkä haluaa juoda piparkakkukaakaota ja kuunnella joululauluja keskellä kesää? Kirjassa kurkistetaan hetkiin ennen Kipponit Kylän syntyä ja tutkaillaan Kipponien erilaisia tapoja löytää tiensä perille uuteen kotikyläänsä. Kirjassa avataan tarinoita myös jokaisen Kipponit -hahmon takaa.

”Olen ostanut ja lukenut tosi paljon kirjoja lapsilleni vuosien aikana. Tämä kirja oli aivan ihana. Jäin itse aikuisena miettimään mitä kaikkea Kipponit Kylässä voikaan tapahtua? Kirja jättää hienosti tilaa jatkokertomuksille. Lukukokemuksena teksti oli mukavan juoksevaa, eivätkä sanat takertuneet lukiessa. Mielenkiinto säilyi alusta loppuun. Ihanan erilainen heppa-aiheinen tarina, joka ei missään nimessä ole vain tyttöjen satu, vaan kirjan alku tempaa yllättävällä hauskuudella varmasti myös pojat mukaansa! Jäin jo odottamaan seuraavaa tarinaa! Ja mikä parasta: kun lapsi hoksaa, että tämä paikka ja hahmot on oikeasti olemassa!”

Anne Härmä, kolmen lapsen äiti

”Kutteri-Kultakengän kadonnut kultainen kenkä” on jouluinen ja kirjasarjamme toinen tarina Kipponit Kylästä.

Kirjassa yhden Kipponimme ”Kutteri-Kultakengän” tärkein esine, kultainen hevosenkenkä, on mystisesti kadonnut joulun alla. Tarina on hauska seikkailu kengän etsimisestä satumetsästä!

Kipponit  -kirja omaksi

Mietitkö jotain uutta ja erilaista ideaa lapselle joululahjaksi? Joulupukin konttiin on ihana kääriä uudenlainen satukirja, jonka väliin voit vaikka sujauttaa lahjakortin Kipponit satumetsäretkelle! Näin annat lapselle ihania lukuhetkiä, kokemuksen taianomaisen luonnon, elävän ponin ja tarinan kerronnan kanssa. Ja mikä parasta, saatte aitoa lapsi-aikuinen aikaa yhdessä!

Kirjoja ja kortteja saa meiltä paikan päältä Haukiputaalta ja postitse.

Hinnasto:

Kipponit ”Matka Kotikylään”    22,90€ 

Kipponien joulutarina ”Kutteri Kultakengän kadonnut kultainen kenkä”        25,90€

+ kirjan postikulut 8€ 

+korttien postikulut 4€                                                                                          (kirjan kanssa lähetettynä veloitetaan vain kirjan postimaksu)

JOULUKORTIT JA SYNTTÄRIKORTIT

Iso 15x15cm Hinta 2,90€

Pieni A6  Hinta 2,20€

Kirjan voi tilata alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla info@kipponit.fi tai puhelimitse numerosta +358 40 842 5702.

Kipponit -kirjojen tilauslomake