Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

SATUMETSÄRETKI | RETKEN VARAUS

KIPPONIT | KYLÄ & SATUMETSÄRETKI

Created with Sketch.

Kesäretket ovat nyt varattavissa!

 

  Varaa retkipaikka tästä

 

Kesätarinassamme pääsemme ihastelemaan luonnon kesäistä kauneutta, satumetsän kummallisuuksia ja hyppäämään mukaan jännittävään sattumusten seikkailuun Satumetsän poluille!

 

 

 

Satumetsäretkellä

Ohjattu Kipponit Satumetsäretki tarjoaa lapselle ainutlaatuisen hetken keskittyä kuuntelemaan Satumetsän läpi kulkevaa tarinaa Kipponin selässä ratsastaen.
Satumetsä pitää sisällään ihmeellisiä ja taianomaisia asioita, joissa riittää koettavaa myös lasten vanhemmille, isovanhemmille tai läheisille. Ja mikä kummallisinta, satumetsässä ei kännykät toimi ollenkaan (äänettömällä & käyttökiellossa)!

Tämä elämys koetaan kaikilla aisteilla ja tallennetaan suoraan sydämeen, ilman ruutua välissä!
Retki koetaan yhdessä vanhempien taluttaessa lapsiaan koulutettujen Kipponien selässä. Näin elämyksestä riittää jaettavaa perheen kesken pitkän aikaa! Ponimme ovat hyvin koulutettuja ja rauhallisia, joten aiempaa kokemusta ponin taluttamisesta ei tarvita. Taluttajaksi voi lähteä myös vaikkapa kummi, isovanhemmat tai joku muu läheinen aikuinen. Retkelle mahtuu mukaan kaksi aikuista yhtä lasta kohden. (Taluttaja on kaikille välttämätön, lisätietoa alempana).

Kipponit Satumetsäretkeä ohjaa Kipponitmestari, joka toimii myös tarinankertojana.

 

Hyvä tietää

Kipponit Kylän mestarin vetämän retken kesto on noin puoli tuntia (~30min), jonka lisäksi Kipponit Kylä kutsuu lapset leikkimään ja etsimään piilotettuja esineitä Kipponit mökkien kätköihin! Retken tunnelma muuttuu päivänvalolla ja iltahämärässä taianomaisen valaistuksen kanssa. Tule kokeilemaan kumpi on sinusta jännittävämpi! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin valaistus on pois päältä)

Satumetsäretken tarina vaihtuu vuodenaikojen mukaan, joten muistathan pysyä kuulolla uutuuksista!

Kesäretket ovat nyt myynnissä!

Tarinoiden aikataulut:

    • Talvitarinamme: 20.1.2024-7.4.2024
    • kesätarinamme: 7.6.2024-18.8.2024
    • syksytarinamme: 25.8.2024-6.10.2024
    • Joulutarinamme: 15.11.2024-6.1.2025

Elämys sopii niin pojille kuin tytöillekin, ei alaikärajaa!

 
Retkelle varustautuminen

Kipponit Kylästä löytyy kaikille EU-standardit täyttävät, säädettävät ratsastuskypärät. Pukeutukaa sääolosuhteiden mukaan ja metsäretkelle sopivin jalkinein. Ratsastajalla on hyvä olla kannalliset, säätilaan sopivat kengät. Kypärän alle voi halutessaan laittaa tupsuttoman pipon tai huivin. Asiakkaita ei ole vakuutettu Kipponien toimesta. Toiminnalla on vastuuvakuutus. Pyydämme huomioimaan, että liikumme oikeassa metsässä. Retket perutaan vain lumimyrskyn tai kovan pakkasen sattuessa. Pakkasraja retkille on noin -16´c. (Pakkasrajaan vaikuttaa myös pakkasen purevuus ja tuuli).

Kaikilla lapsilla on oltava taluttaja, riippumatta aikaisemmasta ratsastuskokemuksesta. Retken hintaan kuuluu kaksi aikuista yhtä ratsastavaa lasta kohden. Taluttajia saa tarvittaessa myös Kipponien henkilökunnasta. Taluttajat varattava etukäteen. Taluttajan hinta 20€/retki, joka maksetaan paikan päällä kortilla.

Retki-info ja Kipponien jako alkavat 15min ennen retken alkua, joten olettehan ajoissa paikalla.

Kipponit -kylä avataan noin 45min ennen ensimmäisen retken alkua. Kylään voi tulla tutustumaan ja leikkimään ja nauttimaan pienen kahvilamme tarjottavista jo ennen retkeä.

Ohjatulle retkelle mahtuu kerralla kuusi (6) lasta taluttajineen. Yksittäiset paikat retkille myydään ostojärjestyksessä. Retki toteutuu, kun mukaan on lähdössä vähintään kolme iloista seikkailijaa!

Pääset katsomaan retkiaikoja ja varaamaan paikan myös suoraan tästä linkistä:  

Varaa retkipaikka tästä 

Retken peruuntuminen / peruutus

Peruutusehdot löytyvät retkikaupan alalaidasta kohdasta ”Ehdot”’.

https://kipponit.johku.com

Yksityinen ryhmäretki

Voit myös tiedustella ryhmäretkiä vakituisten retkiaikojen ulkopuolelle. Ryhmäretken minimikoko on neljä (4) lasta ratsain. Hoksaa retken tunnelman muutos päivänvalolla ja tunnelmavalaistuna hämärällä! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin valaistus on pois käytöstä)

Lisäämme retkiaikoja tarpeen vaatiessa

 
Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat tarjouksen yksityisestä retkestä tai vaikkapa synttäripaketista, niin laita meille viestiä ja olet sydämellisesti tervetullut!