Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

SATUMETSÄRETKI | RETKEN VARAUS

KIPPONIT | KYLÄ & SATUMETSÄRETKI

Created with Sketch.

 
Satumetsäretkellä

Ohjattu Kipponit Satumetsäretki tarjoaa lapselle ainutlaatuisen hetken keskittyä kuuntelemaan Satumetsän läpi kulkevaa tarinaa Kipponin selässä ratsastaen.
Satumetsä pitää sisällään ihmeellisiä ja taianomaisia asioita, joissa riittää koettavaa myös lasten vanhemmille, isovanhemmille tai läheisille. Ja mikä kummallisinta, satumetsässä ei kännykät toimi ollenkaan (äänettömällä & käyttökiellossa)!

Tämä elämys koetaan kaikilla aisteilla ja tallennetaan suoraan sydämeen, ilman ruutua välissä!
Retki koetaan yhdessä vanhempien taluttaessa lapsiaan koulutettujen Kipponien selässä. Näin elämyksestä riittää jaettavaa perheen kesken pitkän aikaa! Ponimme ovat hyvin koulutettuja ja rauhallisia, joten aiempaa kokemusta ponin taluttamisesta ei tarvita. Taluttajaksi voi lähteä myös vaikkapa kummi, isovanhemmat tai joku muu läheinen aikuinen. Retkelle mahtuu mukaan kaksi aikuista yhtä lasta kohden. (Taluttaja on kaikille välttämätön, lisätietoa alempana).

Kipponit Satumetsäretkeä ohjaa Kipponitmestari, joka toimii myös tarinankertojana.

 

 Hyvä tietää

Kipponit Kylän mestarin vetämän retken kesto on noin puoli tuntia (~30min), jonka lisäksi Kipponit Kylä kutsuu lapset leikkimään ja etsimään piilotettuja esineitä Kipponit mökkien kätköihin! Retken tunnelma muuttuu päivänvalolla ja iltahämärässä taianomaisen valaistuksen kanssa. Tule kokeilemaan kumpi on sinusta jännittävämpi! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin valaistus on pois päältä)

Satumetsäretken tarina vaihtuu vuodenaikojen mukaan, joten muistathan pysyä kuulolla uutuuksista!

Kesäretket tulevat myyntiin 1.5.2022!

Retkiemme aikataulut:

  • Kesätarina: 5.6.2022-21.8.2022
  • Syksytarina: 3.9.2022-30.10.2022
  • Joulutarina: 18.11.2022-6.1.2023

Elämys sopii niin pojille kuin tytöillekin, ei alaikärajaa!

 

 
Retkelle varustautuminen

Kipponit Kylästä löytyy kaikille EU-standardit täyttävät, säädettävät ratsastuskypärät. Pukeutukaa sääolosuhteiden mukaan ja metsäretkelle sopivin jalkinein. Ratsastajalla on hyvä olla kannalliset, säätilaan sopivat kengät. Metsässä on hyvä olla pitkähihaiset vaatteet myös kesällä. Asiakkaita ei ole vakuutettu Kipponien toimesta. Toiminnalla on vastuuvakuutus. Pyydämme huomioimaan, että liikumme oikeassa metsässä. Retki perutaan vain kovan vesisateen tai myrskyisän ilman sattuessa.

Kaikilla lapsilla on oltava taluttaja, riippumatta aikaisemmasta ratsastuskokemuksesta. Retken hintaan kuuluu kaksi aikuista yhtä ratsastavaa lasta kohden. Taluttajia saa tarvittaessa myös Kipponien henkilökunnasta. Taluttajat varattava etukäteen. Taluttajan hinta 20€/retki, joka maksetaan paikan päällä kortilla.

Retki-info ja Kipponien jako alkavat 15min ennen retken alkua, joten olettehan ajoissa paikalla.

Kipponit -kylä avataan noin 45min ennen ensimmäisen retken alkua. Kylään voi tulla tutustumaan ja leikkimään ja nauttimaan pienen kahvilamme tarjottavista jo ennen retkeä.

Ohjatulle retkelle mahtuu kerralla kuusi (6) lasta taluttajineen. Yksittäiset paikat retkille myydään ostojärjestyksessä. Retki toteutuu, kun mukaan on lähdössä vähintään kolme iloista seikkailijaa!

Pääset katsomaan retkiaikoja ja varaamaan paikan myös suoraan tästä linkistä:   http://www.doerz.com/kipponit-satumetsaretki

Retken peruuntuminen / peruutus

Retken peruutus onnistuu varaussivuston ehtojen mukaisesti 14 vrk ennen retken alkua. Ohjeet perumiseen löytyvät varausvahvistusviestistä, joka tulee sähköpostiin (tarkista myös roskaposti) retken oston jälkeen. Mikäli retken alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, mutta enemmän kuin 48h, niin retken voi siirtää maksutta toiseen ajankohtaan, mutta maksua ei enää palauteta. Siirretty aika tulee käyttää 3kk kuluessa peruutuksesta. Jos retki joudutaan perumaan järjestäjän puolelta (sääolosuhteet tai liian pieni osallistujien määrä), niin maksu palautetaan tai retki voidaan siirtää toiseen ajankohtaan.

Lapsen sairastuessa viime hetkellä retken hinnasta hyvitetään uuden retken varausmaksuihin seuraavasti

  • -50%, mikäli retken alkuun on aikaa 24h tai enemmän.
  •  -40%, mikäli retken alkuun on 12h tai enemmän
  • -25%, mikäli retken alkuun on 8h tai enemmän
  •  -Peruutuksista, jotka tulevat alle 8h retken aiotusta alkamisesta, veloitetaan täysi maksu

Hox!

Voit myös tiedustella ryhmäretkiä vakituisten retkiaikojen ulkopuolelle. Ryhmäretken minimikoko on neljä (4) lasta ratsain. Hoksaa retken tunnelman muutos päivänvalolla ja tunnelmavalaistuna hämärällä! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin valaistus on pois käytöstä)

Lisäämme retkiaikoja tarpeen vaatiessa

 
Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat tarjouksen yksityisestä retkestä tai vaikkapa synttäripaketista, niin laita meille viestiä ja olet sydämellisesti tervetullut!