Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

Kipponit Kylä ja Satumetsäretki

Koe taianomainen tarina aidossa satumetsässä ja luo yhteys oikean Kipponin kanssa!

Tämä elämys koetaan kaikilla aisteilla ja tallennetaan suoraan sydämeen, ilman ruutua välissä.

Created with Sketch.

KIPPONIT KYLÄ

Pieni Kipponit Kylä Haukiputaalla on täynnä iloa ja rakkautta ja siellä kaikki voivat toteuttaa unelmiaan, olivatpa ne sitten minkälaisia tahansa! Kipponit Kylässä lapset voivat leikkiä ja ratkoa eri-ikäisille suunnattuja Kipponit mökkeihin liittyviä tehtäviä.

TUTUSTU KYLÄÄN

SATUMETSÄRETKI

Kipponit Satumetsäretki tarjoaa lapselle ainutlaatuisen hetken rauhoittua kuuntelemaan satumetsän läpi kulkeva tarina Kipponin selässä ratsastaen.

SATUMETSÄRETKELLE

KIPPONIT KIRJA

Miten Kipponit Kylä on syntynyt? Mistä Kipponit ovat sinne saapuneet? Miksi Kutteri Kultakenkä haluaa juoda piparkakkukaakaota ja kuunnella joululauluja keskellä kesää?

Kipponit kirjasarjassa jo kaksi ihanaa kirjaa! TILAA KIRJA

Kipponit | ”Tämmöisiä me olemme!”

Tässäpä sinulle hieman taustoitusta meistä. Lue ja syvenny meihin tarkemmin Kipponit-sivulta.

Pottonen ja Höppönen

Vitsikkäät veljekset!

Ilman Pottosta ja Höppöstä ei Kipponit Kylää olisi edes olemassa! Nämä vitsikkäät veljekset rakastavat pilailua ja höpöttämistä! Mistä tulee nimi Kipponit ja miten Pottonen ja Höppönen liittyvät kylän syntyyn?

Takku

Taikaliemen tekijä!

Takulla on Kipponit Kylässä oma taikamökki, missä hän keittelee mitä erikoisempia taikaliemiä. Tule auttamaan Takkua kehittelemään uusia taikaliemiä ja lemmenrohtoja!

Pikku-Siipi

Perhosten ystävä!

Yksi kukka, kaksi kukkaa, eipäs kun SATA kukkaa! Kukkia ei voi koskaan olla liikaa Pikku-Siiven puutarhassa, koska silloin perhosilla on hyvä olla! Ja kun perhosilla on hyvä olla, niin myös Pikku-Siivellä on hyvä olla.

Letti

Kipponit Kylän kampaaja!

Tämä pieni Kipponi rakastaa letittää kilpahevosten harjoja. Letillä onkin Kipponi Kylässä oma kampaamo! Uskaltaisitko sinä istua Letin kampaamotuoliin?

Kutteri Kultakenkä

Laulava nautiskelija!

Kilisee, kilisee kulkunen… Jaksaisitko sinä kuunnella joululauluja myös kesällä? Kutteri Kultakenkäpä jaksaa. Ja vieläpä vuoden jokaisena päivänä! Kutterin tarina onkin aika erikoinen.

Kipponit Facebook

Käy tykkäämässä ja seuraa tapahtumia!

Päivitämme tarinoita ja tapahtumia Facebookkiin. Sinä voit myös käydä kertomassa kokemuksesi Kipponeista!

Haluatko mukaan retkelle?

Buukkaa tästä!

SATUMETSÄRETKI Haukiputaalla

Nauti Satumetsäretkestä

Kipponien selässä. LUE LISÄÄ

Kokemuksia kävijöiltä ja kirjan lukijoilta

Koko totuus ei ole mitä me kirjoitamme – tässä kokemuksia asiakkaiden suusta.

”Olen ostanut ja lukenut tosi paljon kirjoja lapsilleni vuosien aikana. Tämä kirja oli aivan ihana. Jäin itse aikuisena miettimään mitä kaikkea Kipponit Kylässä voikaan tapahtua? Kirja jättää hienosti tilaa jatkokertomuksille. Lukukokemuksena teksti oli mukavan juoksevaa, eivätkä sanat takertuneet lukiessa. Mielenkiinto säilyi alusta loppuun. Ihanan erilainen heppa-aiheinen tarina, joka ei missään nimessä ole vain tyttöjen satu, vaan kirjan alku tempaa yllättävällä hauskuudella varmasti myös pojat mukaansa! Jäin jo odottamaan seuraavaa tarinaa! Ja mikä parasta: kun lapsi hoksaa, että tämä paikka ja hahmot on oikeasti olemassa!”

Anne Härmä

Kolmen lapsen äiti | Oulu

”Kipponit Kylässä on satumaiset puitteet pikku heppahulluille. Siellä on ihanat pikkumökit, hauskaa ja jännittävää tekemistä eri-ikäisille lapsille, makkaranpaistoa nuotiolla ja ihanat pikkuponit. Täällä viihtyy koko perhe!”

Riitta Leinonen

Kipponit Kylästä

Kerrothan meille kokemuksesi Kipponeista ja halutessasi sinun tarinasi julkaistaan tässä.

Sinun tarinasi!

Sinun tarinasi!

KIPPONIEN TAUSTAJOUKOT

Yhdessä tekemällä, ammattitaidolla & lasten ehdoilla on Kipponit tehty!

”Kipponit ovat hyvin persoonallisia ja ne ovatkin valloittaneet sydämemme täysin! Hoidamme niitä rakkaudella ja ammattitaidolla!”

Kipponien hyvinvoinnista huolehtii hevosalan ammattilaisten pyörittämä Stall Saarinen Oy. Stall Saarisen toiminnasta vastaa kilparatsastaja, hevosten ammattivalmentaja ja esteratsastuksen lajivalmentaja Tiia-Liisa Saarinen. YHTEYSTIEDOT

Yhteydenotto | Tiedustelut

Voit lähestyä meitä alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Vastaamme yhteydenottoosi 24h aikana.

Kiitos kiinnostuksestasi Kipponeita kohtaan!