Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

SATUMETSÄRETKI

KIPPONIT | KYLÄ & SATUMETSÄRETKI

Created with Sketch.

 

Satumetsäretkellä

Ohjattu Kipponit Satumetsäretki tarjoaa lapselle ainutlaatuisen hetken rauhoittua kuuntelemaan Satumetsän läpi kulkevaa tarinaa Kipponin selässä ratsastaen.
Satumetsä pitää sisällään ihmeellisiä ja taianomaisia asioita, joissa riittää koettavaa myös lasten vanhemmille, isovanhemmille tai läheisille. Ja mikä kummallisinta, satumetsässä ei kännykät toimi ollenkaan (äänettömällä & käyttökiellossa)!

Tämä elämys koetaan kaikilla aisteilla ja tallennetaan suoraan sydämeen, ilman ruutua välissä!
Retki koetaan yhdessä vanhempien taluttaessa lapsiaan koulutettujen Kipponien selässä. Näin elämyksestä riittää jaettavaa perheen kesken pitkän aikaa!

Kipponit Satumetsäretkeä ohjaa Kipponitmestari.

Hyvä tietää

Kipponit Kylän henkilökunnan/mestarin vetämän retken kesto on noin puoli tuntia (~30min), jonka lisäksi Kipponit Kylä kutsuu lapset leikkimään ja ratkomaan tehtäviä Kipponit mökkien kätköihin! Retken tunnelma muuttuu päivänvalolla ja iltahämärässä taianomaisen valaistuksen kanssa. Tule kokeilemaan kumpi on sinusta jännittävämpi!

Satumetsäretken tarina vaihtuu vuodenaikojen mukaan, joten muistathan pysyä kuulolla uutuuksista!

Seuraavaksi tulossa: ”Kesätarina” | avajaiset 15.6.

Kesätarina ja kesäkauden avajaiset järjestetään Kipponit maailmassa lauantaina 15.6! Tarjolla mukavaa touhuilua ja neljä retkeä kesäiseen satumetsään. Varaa paikkasi pian avajaispäivän retkille, paikat täytetään varausjärjestyksessä! Lisäinfoa kesätarinasta tulossa pian!

Retkelle varustautuminen

Kipponi Kylästä löytyy kaikille EU-standardit täyttävät, säädettävät ratsastuskypärät. Pukeutukaa sääolosuhteiden mukaan ja metsäretkelle sopivin jalkinein. Ratsastajalla on hyvä olla kannalliset, säätilaan sopivat kengät. Asiakkaita ei ole vakuutettu Kipponien toimesta. Toiminnalla on vastuuvakuutus ja reitti on huolellisesti tarkastettu. Pyydämme huomioimaan, että liikumme oikeassa metsässä. Retki perutaan vain kovan vesisateen tai myrskyisän ilman sattuessa.

Retki-info ja Kipponien jako alkaa 15min ennen retken alkua, joten olettehan ajoissa paikalla.

Varaus

Ohjatulle retkelle mahtuu kerralla kuusi (6) lasta taluttajineen. Yksittäiset paikat retkille myydään varausjärjestyksessä. Varausmaksun maksamalla varmistat paikkasi retkellä. Retki toteutuu, kun mukaan on lähdössä vähintään kolme iloista seikkailijaa!

Satumetsäretken ajatus on tarjota lapselle ja hänen vanhemmalleen / tärkeälle aikuiselle yhteinen elämys. Mikäli kuitenkin toivotte taluttajaa tallin puolesta, niin ilmoitattehan sen varauksen yhteydessä, jolloin varaamme lisähenkilökuntaa. Taluttajan lisämaksu on 10€.

Voit myös tiedustella ryhmäretkiä vakituisten retkiaikojen ulkopuolelle. Ryhmäretken minimikoko on neljä (4) henkilöä. Hoksaa retken tunnelman muutos päivänvalolla ja tunnelmavalaistuna hämärällä!

 

Vakituiset retkiajat
  • Perjantai klo. 18:00 ja 19:00
  • Lauantai klo. 16:00 ja 17:00
  • Sunnuntai klo. 15:00, 16:00 ja 17:00
Poikkeukselliset retkiajat:

Huom! Voimme sopia juuri teidän porukalle (väh.4 osallistujaa) sopivan

retkiajan myös vakituisten aikojen ulkopuolelta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Varaa Satumetsäretkesi ja olet sydämellisesti tervetullut!