Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

SATUMETSÄRETKI

KIPPONIT | KYLÄ & SATUMETSÄRETKI

Created with Sketch.

Satumetsäretkellä

Ohjattu Kipponit Satumetsäretki tarjoaa lapselle ainutlaatuisen hetken keskittyä kuuntelemaan Satumetsän läpi kulkevaa tarinaa Kipponin selässä ratsastaen.
Satumetsä pitää sisällään ihmeellisiä ja taianomaisia asioita, joissa riittää koettavaa myös lasten vanhemmille, isovanhemmille tai läheisille. Ja mikä kummallisinta, satumetsässä ei kännykät toimi ollenkaan (äänettömällä & käyttökiellossa)!

Tämä elämys koetaan kaikilla aisteilla ja tallennetaan suoraan sydämeen, ilman ruutua välissä!
Retki koetaan yhdessä vanhempien taluttaessa lapsiaan koulutettujen Kipponien selässä. Näin elämyksestä riittää jaettavaa perheen kesken pitkän aikaa! Ponimme ovat hyvin koulutettuja ja rauhallisia, joten aiempaa kokemusta ponin taluttamisesta ei tarvita. Taluttajaksi voi lähteä myös vaikkapa kummi, isovanhempi tai joku muu läheinen aikuinen.

Kipponit Satumetsäretkeä ohjaa Kipponitmestari,joka toimii myös tarinankertojana.

Hyvä tietää

Kipponit Kylän henkilökunnan/mestarin vetämän retken kesto on noin puoli tuntia (~30min), jonka lisäksi Kipponit Kylä kutsuu lapset leikkimään ja etsimään piilotettuja esineitä Kipponit mökkien kätköihin! Retken tunnelma muuttuu päivänvalolla ja iltahämärässä taianomaisen valaistuksen kanssa. Tule kokeilemaan kumpi on sinusta jännittävämpi! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin harkitusti käytetty valaistus on samanlainen kaikkina retkiaikoina)

Satumetsäretken tarina vaihtuu vuodenaikojen mukaan, joten muistathan pysyä kuulolla uutuuksista!

Seuraavaksi vuorossa: Syystarinamme ”Letti ja värisekamelska” aukeaa yleisölle viikolla 39!

Kipponit ovat päättäneet järjestää omat Halloween juhlat ja haluavat, että Letin kampaamossa värjätään kaikkien harjat ja hännät kirjavin naamiaisvärein! Letillä on yllättäen päässyt värit loppumaan kampaamostaan, mutta onneksi Satumetsän ruska tarjoaa ihania ja täyteläisiä värejä! Värejä etsiessään Letti löytää Satumetsästä kaikenlaista jännää ja satumetsän useat uteliaat asukkaat, Siiri-Orava ja Lassi-jänis mukaan lukien, kiinnostuvat kovasti Letin väreistä! Onnistuuko Letti hankkimaan uudet värit ennen juhlia? Tule mukaan syksyn väriseikkailuun! 🙂

Elämys sopii niin pojille kuin tytöillekin, ei alaikärajaa!

 

 

 

Retkelle varustautuminen

Kipponi Kylästä löytyy kaikille EU-standardit täyttävät, säädettävät ratsastuskypärät. Pukeutukaa lämpimästi sääolosuhteiden mukaan ja metsäretkelle sopivin jalkinein. Ratsastajalla on hyvä olla kannalliset, säätilaan sopivat kengät. Asiakkaita ei ole vakuutettu Kipponien toimesta. Toiminnalla on vastuuvakuutus. Pyydämme huomioimaan, että liikumme oikeassa metsässä. Retki perutaan vain kovan vesisateen tai myrskyisän ilman sattuessa.

Retki-info ja Kipponien jako alkaa 15min ennen retken alkua, joten olettehan ajoissa paikalla.

Kipponi kylä avataan noin tunti ennen ensimmäisen retken alkua. Kylään voi tulla tutustumaan ja leikkimään jo ennen retkeä.

Varaus

Ohjatulle retkelle mahtuu kerralla kuusi (6) lasta taluttajineen. Yksittäiset paikat retkille myydään varausjärjestyksessä. Varausmaksun  maksamalla (50% retken hinnasta) varmistat paikkasi retkellä (Saat maksutiedot varauslomakkeen vastausviestissä). Retki toteutuu, kun mukaan on lähdössä vähintään kolme iloista seikkailijaa! Vahvistamme retken toteutumisen jokaiselle osallistujalle.

Mikäli retki perutaan asiakkaan puolelta viimeistään 24h ennen retken alkamisaikaa, niin varausmaksu palautetaan, muussa tapauksessa varausmaksu jää järjestäjälle. Jos retki joudutaan perumaan järjestäjän puolelta (sääolosuhteet tai liian pieni osallistujien määrä), niin varausmaksu palautetaan tai retki voidaan siirtää toiseen ajankohtaan.

Satumetsäretken ajatus on tarjota lapselle ja hänen vanhemmalleen / tärkeälle aikuiselle yhteinen elämys. Mikäli kuitenkin toivotte taluttajaa tallin puolesta, niin ilmoitattehan sen varauksen yhteydessä, jolloin varaamme lisähenkilökuntaa. Taluttajan lisämaksu on 10€.

Voit myös tiedustella ryhmäretkiä vakituisten retkiaikojen ulkopuolelle. Ryhmäretken minimikoko on neljä (4) henkilöä. Hoksaa retken tunnelman muutos päivänvalolla ja tunnelmavalaistuna hämärällä! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin harkitusti käytetty valaistus on samanlainen kaikkina retkiaikoina)

 

Vakituiset retkiajat syksyretkillemme (22.9.-3.11.)
  • Perjantai klo. 18:00 ja 19:00
  • Lauantai klo. 17:00 ja 18:00 ja 19:00
  • Sunnuntai klo. 16:00 ja 17:00
Poikkeukselliset retkiajat:

Tarjoamme syyslomaviikolla seuraavat lisäretket:

tiistaina 22.10.2019

klo.18:00 ja 19:00,

keskiviikkona 23.10.2019

klo. 17.00 ja 18.00

Olemme kiinni 25-27.10.2019

 

Huom! Voimme sopia juuri teidän porukalle (väh.4 osallistujaa) sopivan

retkiajan myös vakituisten aikojen ulkopuolelta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Varaa Satumetsäretkesi ja olet sydämellisesti tervetullut!