Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

SATUMETSÄRETKI | RETKEN VARAUS

KIPPONIT | KYLÄ & SATUMETSÄRETKI

Created with Sketch.

Satumetsäretkellä

Ohjattu Kipponit Satumetsäretki tarjoaa lapselle ainutlaatuisen hetken keskittyä kuuntelemaan Satumetsän läpi kulkevaa tarinaa Kipponin selässä ratsastaen.
Satumetsä pitää sisällään ihmeellisiä ja taianomaisia asioita, joissa riittää koettavaa myös lasten vanhemmille, isovanhemmille tai läheisille. Ja mikä kummallisinta, satumetsässä ei kännykät toimi ollenkaan (äänettömällä & käyttökiellossa)!

Tämä elämys koetaan kaikilla aisteilla ja tallennetaan suoraan sydämeen, ilman ruutua välissä!
Retki koetaan yhdessä vanhempien taluttaessa lapsiaan koulutettujen Kipponien selässä. Näin elämyksestä riittää jaettavaa perheen kesken pitkän aikaa! Ponimme ovat hyvin koulutettuja ja rauhallisia, joten aiempaa kokemusta ponin taluttamisesta ei tarvita. Taluttajaksi voi lähteä myös vaikkapa kummi, isovanhemmat tai joku muu läheinen aikuinen. Retkelle mahtuu mukaan kaksi aikuista yhtä lasta kohden.

Kipponit Satumetsäretkeä ohjaa Kipponitmestari,joka toimii myös tarinankertojana.

Hyvä tietää

Kipponit Kylän henkilökunnan/mestarin vetämän retken kesto on noin puoli tuntia (~30min), jonka lisäksi Kipponit Kylä kutsuu lapset leikkimään ja etsimään piilotettuja esineitä Kipponit mökkien kätköihin! Retken tunnelma muuttuu päivänvalolla ja iltahämärässä taianomaisen valaistuksen kanssa. Tule kokeilemaan kumpi on sinusta jännittävämpi! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin harkitusti käytetty valaistus on samanlainen kaikkina retkiaikoina)

Satumetsäretken tarina vaihtuu vuodenaikojen mukaan, joten muistathan pysyä kuulolla uutuuksista!

Seuraavaksi vuorossa: Talvitarinamme ”Pottosen ja Höppösen aarteen arvoitus” 1.2.2020-29.3.2020

Eräänä hyisen kylmänä pakkaspäivänä vitsikkäät veljekset Pottonen ja Höppönen päättivät tutkailla Takun taikaliemi- ja loitsukirjoja, jos vaikka sattuisivat löytämään uusia jekkuja toisten Kipponien höynäyttämiseen. Vanhan kirjan välistä putosikin yllättäen aarrekartta. Voisiko aarrekartta viedä heidät ihan oikean aarteen jäljille? Pottosen ja Höppösen aarteenetsintämatka saakin yllättäviä käänteitä, kun vanha ja viisas tarinapuu osaakin kertoa, että aarre on jo löydetty, mutta kukaan ei ole onnistunut saamaan aarrearkkua auki! Missä aarre on nyt? Ja mitä ihmettä sen sisään kätkeytyy?

Hyppää mukaan seikkailuun!

Retki perutaan vain kovan vesi-, räntä- tai lumisateen sattuessa. Pakkasraja -17´c.

Elämys sopii niin pojille kuin tytöillekin, ei alaikärajaa!

 

 

Retkelle varustautuminen

Kipponi Kylästä löytyy kaikille EU-standardit täyttävät, säädettävät ratsastuskypärät. Pukeutukaa lämpimästi sääolosuhteiden mukaan ja metsäretkelle sopivin jalkinein. Ratsastajalla on hyvä olla kannalliset, säätilaan sopivat kengät. Asiakkaita ei ole vakuutettu Kipponien toimesta. Toiminnalla on vastuuvakuutus. Pyydämme huomioimaan, että liikumme oikeassa metsässä. Retki perutaan vain kovan vesisateen tai myrskyisän ilman sattuessa.

Retki-info ja Kipponien jako alkaa 15min ennen retken alkua, joten olettehan ajoissa paikalla.

Kipponi kylä avataan noin tunti ennen ensimmäisen retken alkua. Kylään voi tulla tutustumaan ja leikkimään jo ennen retkeä.

Varaus

Ohjatulle retkelle mahtuu kerralla kuusi (6) lasta taluttajineen. Yksittäiset paikat retkille myydään varausjärjestyksessä. Varausmaksun  maksamalla (50% retken hinnasta) varmistat paikkasi retkellä (Saat maksutiedot varauslomakkeen vastausviestissä). Retki toteutuu, kun mukaan on lähdössä vähintään kolme iloista seikkailijaa! Vahvistamme retken toteutumisen jokaiselle osallistujalle.

Mikäli retki perutaan asiakkaan puolelta viimeistään 24h ennen retken alkamisaikaa, niin varausmaksu palautetaan, muussa tapauksessa varausmaksu jää järjestäjälle. Jos retki joudutaan perumaan järjestäjän puolelta (sääolosuhteet tai liian pieni osallistujien määrä), niin varausmaksu palautetaan tai retki voidaan siirtää toiseen ajankohtaan.

Satumetsäretken ajatus on tarjota lapselle ja hänen vanhemmalleen / tärkeälle aikuiselle yhteinen elämys. Mikäli kuitenkin toivotte taluttajaa tallin puolesta, niin ilmoitattehan sen varauksen yhteydessä, jolloin varaamme lisähenkilökuntaa. Taluttajan lisämaksu on 10€.

Voit myös tiedustella ryhmäretkiä vakituisten retkiaikojen ulkopuolelle. Ryhmäretken minimikoko on neljä (4) henkilöä. Hoksaa retken tunnelman muutos päivänvalolla ja tunnelmavalaistuna hämärällä! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin harkitusti käytetty valaistus on samanlainen kaikkina retkiaikoina)

 

Vakituiset retkiajat talviretkillemme (1.2.2020 alkaen) (HOX! Kipponit Levillä viikot 8 & 9, jolloin Oulun toimipisteemme on kiinni)
  • Perjantai klo. 18:00 ja 19:00
  • Lauantai klo. 16:00 ja 17:00 ja 18:00
  • Sunnuntai klo. 16:00 ja 17:00
Poikkeukselliset retkiajat:
  • Kipponit valloittavat Levin hiihtolomaviikoilla 8 ja 9, jolloin Oulun toimipiusteemme on kiinni. ( 16.2-1.3.) Levin retkien varaus www.lapinsaaga.fi
  • Pohjois-Suomen hiihtoloma viikolla 10 mahdollista järjestää ylimääräiasiä retkiä myös arkipäivinä (ma-to), kun lapsia osallistuu vähintään 4kpl, kysy rohkeasti aikoja, hinta on normaali hinnaston mukainen.

 

.Huom! Voimme sopia juuri teidän porukalle (väh.4 osallistujaa) sopivan

retkiajan myös vakituisten aikojen ulkopuolelta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Varaa Satumetsäretkesi ja olet sydämellisesti tervetullut! (Levin retkien varaus (www.lapinsaaga.fi)