Sipilänkuja 11 90840 | Haukipudas
+358 40 842 5702
info@kipponit.fi

SATUMETSÄRETKI | RETKEN VARAUS

KIPPONIT | KYLÄ & SATUMETSÄRETKI

Created with Sketch.

Satumetsäretkellä

Ohjattu Kipponit Satumetsäretki tarjoaa lapselle ainutlaatuisen hetken keskittyä kuuntelemaan Satumetsän läpi kulkevaa tarinaa Kipponin selässä ratsastaen.
Satumetsä pitää sisällään ihmeellisiä ja taianomaisia asioita, joissa riittää koettavaa myös lasten vanhemmille, isovanhemmille tai läheisille. Ja mikä kummallisinta, satumetsässä ei kännykät toimi ollenkaan (äänettömällä & käyttökiellossa)!

Tämä elämys koetaan kaikilla aisteilla ja tallennetaan suoraan sydämeen, ilman ruutua välissä!
Retki koetaan yhdessä vanhempien taluttaessa lapsiaan koulutettujen Kipponien selässä. Näin elämyksestä riittää jaettavaa perheen kesken pitkän aikaa! Ponimme ovat hyvin koulutettuja ja rauhallisia, joten aiempaa kokemusta ponin taluttamisesta ei tarvita. Taluttajaksi voi lähteä myös vaikkapa kummi, isovanhemmat tai joku muu läheinen aikuinen. Retkelle mahtuu mukaan kaksi aikuista yhtä lasta kohden.

Kipponit Satumetsäretkeä ohjaa Kipponitmestari, joka toimii myös tarinankertojana.

Hyvä tietää

Kipponit Kylän mestarin vetämän retken kesto on noin puoli tuntia (~30min), jonka lisäksi Kipponit Kylä kutsuu lapset leikkimään ja etsimään piilotettuja esineitä Kipponit mökkien kätköihin! Retken tunnelma muuttuu päivänvalolla ja iltahämärässä taianomaisen valaistuksen kanssa. Tule kokeilemaan kumpi on sinusta jännittävämpi! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin valaistus on pois päältä)

Satumetsäretken tarina vaihtuu vuodenaikojen mukaan, joten muistathan pysyä kuulolla uutuuksista!

 

Seuraavaksi vuorossa:  Kesätarinamme ”Takun taikaliemi” 6.6.2020 alkaen
Kesätarinamme ”Takun taikaliemi” 6.6.2020-16.8.2020

Kipponeilla on ongelma!

Pottosen ja Höppösen pilailuun tarkoitetut pierupussit eivät kestäneet talvella pakkasta, joten taikaliemien mestari ”Takku” pyydettiin apuun keittämään sellainen taikaliemi, joka vahvistaisi pierupussit kestämään myös talvella. Takku ei löytänyt valmista reseptiä taikaliemikirjastaan, joten hän päättää keksiä sen itse ja lähteekin satumetsään etsimään sopivia taikayrttejä. Takku lisäilee matkan varrella keitokseensa erilaisia ainesosia ja testailee lientä. MUTTA HUPSIS! Matkan varrella taikalientä läikkyy pitkin poikin ja taikametsässä tapahtuu kummia. 🤭 Hyppää sinäkin mukaan kuuntelemaan kesätarinaamme ja ratsastamaan läpi hauskan Satumetsän! 🤗💕

Elämys sopii niin pojille kuin tytöillekin, ei alaikärajaa!

 

 

Retkelle varustautuminen

Kipponi Kylästä löytyy kaikille EU-standardit täyttävät, säädettävät ratsastuskypärät. Pukeutukaa lämpimästi sääolosuhteiden mukaan ja metsäretkelle sopivin jalkinein. Ratsastajalla on hyvä olla kannalliset, säätilaan sopivat kengät. Asiakkaita ei ole vakuutettu Kipponien toimesta. Toiminnalla on vastuuvakuutus. Pyydämme huomioimaan, että liikumme oikeassa metsässä. Retki perutaan vain kovan vesisateen tai myrskyisän ilman sattuessa.

Retki-info ja Kipponien jako alkaa 15min ennen retken alkua, joten olettehan ajoissa paikalla.

Kipponit -kylä avataan noin 45min ennen ensimmäisen retken alkua. Kylään voi tulla tutustumaan, kahvilaan ja leikkimään jo ennen retkeä.

Osta retki tämän linkin kautta:

https://fi.doerz.com/oulu/kipponit-satumetsaretki

 

 

Retkemme löytyvät ja ovat ostettavissa myös Visit Oulun Elämysten olohuoneesta!

Tervetuloa Elämysten olohuoneeseen!

Ohjatulle retkelle mahtuu kerralla kuusi (6) lasta taluttajineen. Yksittäiset paikat retkille myydään ostojärjestyksessä. Retki toteutuu, kun mukaan on lähdössä vähintään kolme iloista seikkailijaa! Vahvistamme retken toteutumisen jokaiselle osallistujalle.

Mikäli retki perutaan asiakkaan puolelta viimeistään 48h ennen retken alkamisaikaa, niin maksu palautetaan, muussa tapauksessa maksu jää järjestäjälle. Jos retki joudutaan perumaan järjestäjän puolelta (sääolosuhteet tai liian pieni osallistujien määrä), niin maksu palautetaan tai retki voidaan siirtää toiseen ajankohtaan.

Satumetsäretken ajatus on tarjota lapselle ja hänen vanhemmalleen / tärkeälle aikuiselle yhteinen elämys. Mikäli kuitenkin toivotte taluttajaa tallin puolesta, niin ilmoitattehan sen varauksen yhteydessä, jolloin varaamme lisähenkilökuntaa. Taluttajan lisämaksu on 20€, joka maksetaan paikan päällä kortilla.

Voit myös tiedustella ryhmäretkiä vakituisten retkiaikojen ulkopuolelle. Ryhmäretken minimikoko on neljä (4) lasta ratsain. Hoksaa retken tunnelman muutos päivänvalolla ja tunnelmavalaistuna hämärällä! (Huom! Kesällä on valoisaa kellon ympäri, jolloin harkitusti käytetty valaistus on samanlainen kaikkina retkiaikoina)

 

Vakituiset retkiajat kesäretkillemme (6.6.2020-16.8.2020)
  • Perjantai klo. 17:00 ja 18:00
  • Lauantai klo.  15:00, 16:00 ja 17:00

Vapaat retkiaikamme löydät:

https://fi.doerz.com/oulu/kipponit-satumetsaretki

 

Lisäämme retkiaikoja tarpeen vaatiessa

Poikkeukselliset retkiajat:

 

.Huom! Voimme sopia juuri teidän porukalle (väh.4 osallistujaa) sopivan

retkiajan myös vakituisten aikojen ulkopuolelta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat tarjouksen yksityisestä retkestä tai vaikkapa synttäripaketista, niin laita meille viestiä ja olet sydämellisesti tervetullut!